Een Innoblox conceptwoning is een woning die vooraf volledig is uitgewerkt. Wel kun je bij ons nog steeds je eigen wensen kenbaar maken. Denk hierbij aan details in maatvoering, inrichting en uitstraling. Bij Innoblox kun je kiezen uit tal van verschillende conceptwoningen, waarna wij voor jou direct inzichtelijk maken hoe de woning is opgebouwd: conform welke specificaties en tegen welke prijs.

Kenmerkend voor een Innoblox conceptwoning is dat al onze woningen onder architectuur zijn ontworpen. Je hebt dus de voordelen van duidelijkheid vanaf het eerste moment, door het toepassen van een conceptwoning, maar tegelijkertijd de luxe uitstraling van een onder architectuur ontworpen woning.

Het bouwen van een Innoblox conceptwoning kent vele voordelen. Onderstaand een kort overzicht:

Kennis
Van het eerste gesprek tot aan de oplevering is Innoblox jouw vaste aanspreekpunt. Innoblox is onafhankelijk en voert onder andere een kwaliteitscontrole uit op de bouw. Ook verzorgen wij het volledige administratieve gedeelte. Van het contact met de gemeente tot en met het uitwerken en indienen van de vergunningsaanvraag. Tijdens het gehele traject word jij ontzorgd.

Architectuur
Al onze woningen zijn onder architectuur ontworpen. Innoblox woningen kenmerken zich door de luxe uitstraling en het gebruik van hoogwaardige materialen.

Snelheid
Doordat de woningen al vooraf uitgewerkt zijn, hoeven alleen nog jouw persoonlijke wensen in het ontwerp verwerkt te worden.

Prijs & kwaliteit
Door de samenwerking met gerenommeerde vaste aannemers worden prijs en kwaliteit gewaarborgd. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Vrij op naam
Alle prijzen zijn vrij op naam, dit houdt in dat alle bijkomende kosten bij de bouw van je woning zijn inbegrepen. Vooraf weet je exact wat jouw woning gaat kosten en heb je geen aparte afrekening van derden voor bijkomende kosten. Geen variabelen, maar zekerheid. Want dat geeft overzicht, waardoor jouw budget te allen tijde bewaakt kan worden. Zo kan jij genieten van de bouw van jouw droomwoning en heb jij een onbezorgde bouwtijd.

Innoblox heeft een breed scala aan conceptwoningen en woonconcepten. Van schuurwoningen tot kubistische villa’s en van bouwkundige zwembaden tot tuinkamers. Vanuit jouw wensen, kavelvereisten en budget bepalen we samen welk concept het beste aansluit voor jouw persoonlijke situatie. Inspiratie opdoen?

Klik hier voor een overzicht van onze conceptwoningen.

Onze Innoblox conceptwoningen zijn er voor ieder budget: van small houses tot riante villa’s. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn binnen jouw budget? Vanaf het eerste contact geven wij je financiële duidelijkheid. Wij nodigen je graag uit voor een vrijblijvend gesprek waarin we samen de mogelijkheden bespreken voor het realiseren van jouw droomwoning.

Voor elke kavel geldt een bestemmingsplan en bijbehorend beeldkwaliteitsplan. Iedere kavel is uniek en niet ieder concept past op elke kavel. Wanneer je de kavelinformatie met ons deelt, zoeken wij graag voor je uit wat de mogelijkheden zijn. Vervolgens adviseren wij je graag welke conceptwoning passend is binnen jouw wensen & budget.

Een nieuwbouw woning is voor veel mensen een droom, maar levert gelijktijdig veel vragen op. Wat kost het, wat moet ik zelf doen en heb ik wel voldoende kennis om dit traject aan te kunnen gaan? Met een Innoblox conceptwoning kan iedereen een woning bouwen. Wij hebben de kennis en begeleiden je gedurende het gehele traject. Door de vrij op naam prijzen en het volledige ontzorgen in werkzaamheden kan jij ongestoord genieten van dit traject.

Uiteraard moeten er veel keuzes worden gemaakt, ook hier adviseren wij graag in. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Wij maken graag een geheel vrijblijvende afspraak met je om de mogelijkheden te bespreken.

Wij zijn van mening dat jouw woning pas jouw droomwoning kan worden wanneer jouw woonwensen hierin tot uiting komen. Kortom: door het toepassen van maatwerk. Bij Innoblox hanteren wij daarom geen standaard optie-keuzelijst, maar gaan we samen aan tafel onderzoeken hoe we jouw wensen kunnen inpassen in de bestaande concepten. Door de samenwerking met aangesloten vaste partners kan snel worden geschakeld over eventuele meerkosten van wijzigingen. Deze maken we uiteraard vooraf inzichtelijk zodat jij kunt beoordelen of dit passend is binnen jouw budget.

De bouwtijd van een woning verschilt per concept, maar grofweg kan een bouwtijd van circa zes tot acht maanden worden gehanteerd. De bouwtijd van een woning zal bij vrijwel alle aanbieders gelijk zijn. Het onderscheid van Innoblox bevindt zich in het voortraject: doordat de basis van de woning al is vastgelegd, hoeven enkel nog persoonlijke wensen te worden verwerkt waardoor de snelheid wordt gewaarborgd. De samenwerking met vaste aangesloten aannemers zorgt voor een vloeiende en snelle communicatie, waardoor snel geschakeld kan worden. Doordat de woningen in veel gevallen al meerdere keren zijn gebouwd door vaste aannemers, verloopt het bouwtraject soepel.

Voor de bouw van een woning is altijd een vergunning vereist. Bij de bouw van een Innoblox conceptwoning verwerken wij de volledige vergunningsaanvraag. Voor de bouw van een aan- of bijgebouw, zwembad of tuinkantoor is niet altijd een vergunning vereist, dit is afhankelijk van de locatie en de bestaande bijgebouwen. Afhankelijk van jouw wens zoeken wij graag uit wat de mogelijkheden zijn op de desbetreffende locatie en adviseren wij welke vergunningen benodigd zijn voor het realiseren van jouw woonwens.

Wij komen graag met je in contact!

 

CONTACT OPNEMEN