RUIM AANBOD WONINGEN ONDER ARCHITECTUUR
Innoblox maakt gebruik van tientallen bewezen woonconcepten onder architectuur. Daarmee biedt Innoblox diversiteit, en toetsen wij de concepten voor jou op budget en haalbaarheid.
VOOR IEDERE KAVEL EEN PASSENDE WONING
Iedere locatie kent zijn eigen spelregels vanuit de gemeente. Innoblox kent deze spelregels, en vertaalt deze voor uw woning in een eerste planvorming. Hierbij maken wij gebruik van tientallen bewezen woonconcepten onder architectuur voor diverse doelgroepen.
COMPLETE PRIJS -> VRIJ OP NAAM
Van al onze concepten hebben wij een up to date bouwprijs. Dit is bepalend voor de voortgang voor het verdere proces. De wachttijden en snelheid van een bouwproces, worden hiermee door Innoblox sterk verkort. Géén verrassingen achteraf, want de prijs is vrij op naam. Dat wil zeggen compleet, met bijkomende kosten als leges, vergunning, tekenwerk etc. inbegrepen.
UW VERTROUWENSPARTNER TIJDENS DE GEHELE BOUW
Het is zover! De vergunningen zijn verleend en de bouw gaat daadwerkelijk van start! Innoblox neemt jullie gedurende het bouwproces mee in bijzondere bouwmomenten. Maar belangrijker nog, Innoblox controleert het bouwproces volgens onze “Innoblox kwaliteitsnorm”, planning en aannemer, en bewaakt een zorgeloze bouwtijd.
OPLEVERING VOLGENS “KWALITEITSNORM INNOBLOX”
Geen zorgen over een lange nasleep van opleverpunten en getouwtrek met de aannemer. Wij blijven niet voor niets jouw partner tijdens het gehele proces. De woning moet bij oplevering voldoen aan de gemaakte afspraken uit het contract. Daarnaast controleren wij je woning hierop tijdens een vooroplevering. Zo heb jij écht een zorgeloze bouwtijd.