Op zoek naar een unieke schuurwoning passend bij jouw wensen en budget? Dan biedt het woningconcept van Innoblox uitkomst! Onze schuurwoningen kenmerken zich door een unieke uitstraling, doordat zij onder architectuur zijn ontworpen. Aanvullende wensen? Wij verwerken ze graag in het ontwerp, zodat de schuurwoning jouw droomwoning wordt!

Schuurwoningen worden steeds populairder, en wij begrijpen waarom! Een schuurwoning heeft de uiterlijke kenmerken van een traditionele schuur en biedt de ultieme combinatie tussen een landelijke- en moderne uitstraling. Kenmerkend voor een schuurwoning is de langgerekte plattegrond met inpandige berging. De relatief nieuwe bouwstijl ‘schuurwoningen’ is ontstaan vanuit de herontwikkeling van traditionele boerenerven in het landelijk gebied. Met een knipoog naar de traditionele schuren is de uitstraling van schuurwoningen tot stand gekomen, wat is terug te zien in de vorm, veelal sobere uitstraling en het gebruik van natuurlijke materialen. Een schuurwoning kan een ingetogen karakter hebben, maar kan ook meer sprekend zijn door de toepassing van bijvoorbeeld overstekken en gebinten.

Benieuwd naar de mogelijkheden van een schuurwoning? Al tijdens ons eerste contact geven wij jou inzicht in de specificaties van de woning en het financiële geheel. Je weet dus op voorhand wat de mogelijkheden zijn binnen jouw budget.

Ons doel is jou te ontzorgen gedurende het gehele traject van de bouw van jouw schuurwoning. Van een financieel geheel door te werken met vrij op naam prijzen, waar alle bijkomende kosten bij de bouw van een woning zijn inbegrepen. Het verwerken van de gehele vergunningsaanvraag tot en met het contact met de Gemeente: wij pakken alle werkzaamheden op en houden jou op de hoogte van de status. Wij zijn jouw vaste aanspreekpunt bij vragen en stemmen wanneer nodig af met toeleveranciers en andere betrokken partijen om alles soepel te laten verlopen. Hierdoor kan jij zorgeloos genieten van de bouw van jouw eigen schuurwoning!

Wij komen graag met je in contact!


CONTACT OPNEMEN