Bij Innoblox geloven we in het creëren van unieke, hoogwaardige woningen die passen bij je levensstijl. Onze woningen, ontworpen door het architectenbureau The Citadel Company, combineren modern design met een tijdloze sfeer. Elke woning heeft een vrij op naam prijs, waardoor je een transparant en zorgeloos aankoopproces aangaat. Op deze pagina vind je een overzicht van onze nieuwste projecten die momenteel te koop zijn. De beschikbare woningen, elk met hun eigen karakter en ontworpen met oog voor detail en kwaliteit, zijn hier te vinden. Of je nu op zoek bent naar een gezinswoning, een levensloopbestendige woning of een Tiny house, bij Innoblox vindt je jouw perfecte thuis.

Heb je interesse in één van de onderstaande woningen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie. Heb je zelf al een kavel? Bekijk dan de pagina op onze website met een overzicht van onze conceptwoningen. Ons team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je volledig te begeleiden bij de aankoop of bouw van je droomwoning.

Te koop - Vosserweg Dalfsen

Vossersteeg 12 Dalfsen
Deze energie neutrale en duurzame woning wordt gebouwd met uitzicht over de landerijen aan de rand van Dalfsen op een ruime kavel van ruim 2.000 m2 eigen grond. Bekijk hier de woning op Funda.

Te koop - Lemelerweg Luttenberg

Lemelerweg Luttenberg
In het prachtige buitengebied van Luttenberg is deze zeer royale bouwkavel inclusief vrijstaande nieuwbouwwoning te koop! De kavel heeft een oppervlak van maar liefst 7.581 m². Bekijk hier de woning op Funda.

Wij komen graag met je in contact!


CONTACT OPNEMEN